×
Kjo webfaqe përdor cookies për të ruajtur informacion në kompjuterin tuaj. Disa janë të domosdoshme për të bërë punën tonë në faqe; të tjerat janë për të na ndihmuar ta përmirësojmë përvojën e përdoruesit. Duke përdorur këtë webfaqe, ju pranoni për vendosjen e këtyre cookies. Për më shumë shikoni Policën tonë të Privatësisë
VETËM PËR $1.99 PËR MUAJ BLEJ TANI >>
Kampanja & Oferta
DOMAIN
+
HOSTING
+
WEB PUNUES
=
VETËM PËR
$1.99
PËR MUAJ
BLEJ TANI
Merrni .com .net .org     ...vetëm për $10.29
MË SHUMË
WEB HOSTING I SHPEJTË, I SIGURT & I BESUESHËM

CPANEL
HOSTING
$0.83
$2.49
PËR MUAJ
FILLO TANI
VESTA CP
HOSTING
$0.66
$1.49
PËR MUAJ
FILLO TANI
WORDPRESS
HOSTING
$1.99
$2.99
PËR MUAJ
FILLO TANI
Marka juaj me cPanel/WHM Panel, Softaculous, RVSiteBuilder, Instalimi pa pagesë + Migrimi, Më shumë...
RESELLER HOSTING
$4.16 $5.99
MË SHUMË
MASTER HOSTING
$13.33 $15.89
MË SHUMË
ALFA HOSTING
$16.66 $21.99
MË SHUMË

e-mail hosting

Shikoni më shumë
Na kontaktoni dhe mësoni si mund t'ju ndihmojmë në biznesin tuaj.
+90 507 902 75 51
+383 44 944 918
* Domain - Hosting - Mail
Web design starting at 149$
Ndërtimi i WEB faqeve responsive
Dizajnoni një WEB faqe me stil
Dizajnoni një App Landing faqe
FILLO TANI
 • Një Domain
  Është adresa juaj unike në web.
 • Një Host
  Ofron hapësirë në internet për faqet e internetit.
 • Një Email
  Një adresë që ju bën të dukeni si pro që jeni.

Web Dizajn Planet

We have several years of experience creating affordable websites for our customers. Here are some of our most popular packages.

E-maile Plotësisht të Menaxhuara

Bëjeni biznesin tuaj me një pamje profesionale përmes email@biznesijuaj.com
 • Dedicated
  Serverë
  Mundëson kontrol të plotë mbi konfigurimet e hostingut dhe të ambientit tuaj. Starton prej $108.00/mu FILLO TANI
 • VPS
  Serverë
  Funksionalitet i dedikuar, përfshirë qasje në root pa shpenzime. Starton prej $14.39/mu FILLO TANI
 • Managed Serverë Merrni fuqinë e një serveri të dedikuar përmes ekspertëve tanë. Starton prej $204.00/mu FILLO TANI

Arivisti LLC. Kujdesi për klientë

Që nga viti 2011, ne jemi duke prodhuar zgjidhje profesionale në Internet duke i dhënë shërbime të garantuara mijëra klientëve!
Mbylle BİZ SİZİ ARAYALIM?